Makale > Sanat > HİKAYE > Mizah Hikayeleri
0 0 0
Anahtar

Doktorlar duvara bir kapı resmi çizdiler. Hastalardan kapıdan içeri girmelerini istediler.

0 0 0
Dünyanın En Akıllı Adamı

Dünyanın en akıllı adamını bulmak için yola düşen bilgin Nasreddin Hoca’ya sorular sormaya başlar.

0 0 0
Patates

Atalarıyla övünen adam patatese benzer.

0 0 0
Övünme

Lord, davetli olarak gittiği bir evde antika mağazasında beğendiği fakat satın alamadığı tabloyu görünce şaşırır.

0 0 0
Peşin Para

Nasreddin hoca alacaklısına borcunu nasıl ödeyeceğini anlatır.

0 0 0
Kurnaz Şoför

Ünlü bilim adamı bir gün kendisi yerine şoförünü konuşmacı olarak konferansa götürür.

0 0 0
Soba

Bilim heyeti, sobanın ayaklarının neden yüksekte olduğunu tartışmaya başlar.

0 0 0
Kredi Kartı

Koca, eşine kredi kartının çalındığını söyler.

0 0 0
Beyaz Gelinlik

Gelinlik neden beyazdır?

0 0 0
İki Kulak

Kadınlar ve erkekler birbirlerini dinler mi?

0 0 0
Zeki Baba

Baba, oğlunun karnesine baktı ve gururlandı.

0 0 0
Çiçekçi

Adam eşine çiçek alacaktır ama biraz kararsızdır.

0 0 0
Kadının Eli

Erkekler kadının elini neden öper?

0 0 0
İki Kere İki

Kayserili'ye sormuşlar: İki kere iki kaç eder?

0 0 0
Minaredeki Deli

Köyün delisi minareye çıkmış atlayacak..Bütün ahali toplanmış ikna etmeye çalışıyor.

0 0 0
Bahşiş

Cimriliği ile meşhur İskoçyalı, bavullarını taşıttırdıktan sonra kominin eline bir şey sıkıştırdı.

0 0 0
Sözün Kısası

Hoca, sanat endişesiyle talebelerine sürekli gereksiz sözlerle dolu uzun cümleler kurarmış.

0 0 0
Aspirin

Eczaneye giren bir kimyacı, tezgahtaki adama seslenir.

0 0 0
Kibir

Nasrettin Hoca’ya evliya olup olmadığını sorarlar.

0 0 0
Efendilik

Kıskanç adam, arkadaşının zenginliğini çekemez olmuştur. Böyleyken arkadaşının tüm varlığını türlü yollarla hilelerle ele geçirir.

0 0 0
Hiçlik Makamı

Nasreddin Hoca'ya sormuşlar: "Kimsin?" "Hiç", demiş Hoca. "Hiç kimseyim."

0 0 0
Burası Daha Aydınlık

Hocayı pazar yerinde bir şeyler ararken gören tanıdıkları ne kaybettiğini sorarlar. Anahtarını kaybettiğini söyler Hoca. Böylece yanındakiler de onunl..

0 0 0
İadeli Taahhütlü

Fakir adam Tanrı'ya bir mektup yazar ve O'ndan bir miktar para ister.

0 0 0
Kaz Göndersem Yolar Mısın?

Soğuk bir kış günü padişah, tebdili kıyafet gezmeye karar vermiş. Yanına vezirini alıp yola çıkmış. Bir dere kenarında çalışan yaşlı bir adam görmüşle..

0 1 0
Kendini Darı Sanan Adam

Adamın biri kendini darı zanneder, nerede tavuk görse köşe bucak kaçarmış.Akıl hastanesinde tedavi görmüş. Sonunda hekimi, iyileştiğine kanaat getirmi..

0 0 0
Tasarruf

Baba bugün otobüse binmedim, arkasından koşarak geldim ve 1 lira tasarruf ettim. Baba öfkelenir.

0 0 0
Sen de Kar Et Ben de

Borcuna sadık olmayan adam bir yakınından borç ister.

0 0 0
Rüya Yorgunu

Her sabah yorgun halde uyanan adam bir psikologa başvurur. Akşamları erken yattığı halde sabahları hep yorgun kalktığını çünkü rüyasında hep koşuşturd..

0 0 0
Ressam

Ressam, kendi üslubuna göre bir köy resmi yaptı. Fakat siparişi veren adam tabloyu gördüğünde hayal kırıklığına uğradı.

0 0 0
Arkadaşlar Bana Kısaca

Yeni atanan din öğretmeni, öğrencilere adlarını sorar.